De Watergroep Korting | Gv3rrjeeggvfwm

Dit geldt voor 30 m³ per wooneenheid plus 30 m³ per gedomicilieerde per jaar. Eind 2019 lanceerde De Watergroep de actie Allemaal digitaal.


P03sxqh Yh4vkm

De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten levert binnen de hele waterketen.

De watergroep korting. De vrijstelling geldt voor een periode van 5 jaar. Ontvang en betaal je waterfactuur. Voor het basisverbruik wordt een basistarief van 148m³ aangerekend.

Registreren KLANTENZONE DE WATERGROEP. Waarom blijven we halsstarrig vasthouden. Factuur De Watergroep - Digitaal factuur De Watergroep voordelig voor inwoners.

Een vast bedrag het vastrecht met een korting per gedomicilieerde variabel bedrag dat bepaald wordt door uw verbruik. Caroline Nolf Beste klanten die voor de actie reeds digitaal klant waren kregen die korting automatisch op hun eindafrekening. Daarom roepen we al onze klanten graag op om te kiezen voor een digitale waterfactuur.

Neem een factuur van De Watergroep bij de hand. Restproducten van De Watergroep krijgen gouden certificaat 29-09-2021. De vertrekkende klant blijft verantwoordelijk voor de betaling van alle vergoedingen en kosten zolang de overdracht niet schriftelijk aan De Watergroep werd meegedeeld aangezien de aftakking op zijnhaar naam blijft staan.

Logfiles met betrekking tot de generering van kortingscodes worden ter voorkoming van misbruik na een jaar gewist. Om sociale redenen of omdat je een private zuiveringsinstallatie hebt. De totale korting kan dus maximaal even hoog zijn als het aangerekende vastrecht.

----- Geef uw rekeningnummer in volgend formaat op. Bijna 200000 klanten stapten sinds de start van deze actie over naar een digitale. Volg dit stappenplan om je te registeren op de klantenzone van De Watergroep.

Met vriendelijke groeten De Watergroep 10 mos Report. Meer informatie kan je terugvinden op de website van de Vlaamse Milieumaatschappij. 2818 likes 115 talking about this 176 were here.

De korting geldt voor maximaal 5 gedomicilieerde personen per. De gemeente zal dit attest binnen 3 maanden bezorgen aan De Watergroep. De Watergroep gebruikt de gegevens van het Rijksregister op 1 november van het vorige jaar om uw korting voor dit jaar te berekenen Wij wonen dus.

Overschakelen op digitale factuur De Watergroep. Nadien kan je eenvoudig gebruik maken van de kortingen door aan te melden met jouw e-mailadres en wachtwoord opgegeven tijdens de registratie. Kiezen voor een digitale factuur biedt niets dan voordelen.

Logisch dus dat waterbedrijven zoals de watergroep oproepen om te kiezen voor een digitale factuur. Via een netwerk van 34000 kilometer leidingen bedient het 32 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. Klanten die overschakelen van een papieren factuur naar digitale facturatie ontvangen éénmalig een korting van 10 euro op hun waterfactuur.

Bij die waterontharding wordt de aanwezige kalk uit het drinkwater gehaald in de vorm van kalkkorrels. De veiligheidscode vindt u in de brief die wij u toezonden. Gebruikersnaam e-mailadres E-mailadres vergeten.

Satellieten houden het natuurgebied en waterbekken in Diksmuide nauwgezet in de gaten. In De Blankaart maakt De Watergroep drinkwater op basis van oppervlaktewater uit de IJzer en de nabijgelegen polders. Sommige waterbedrijven noemen dit ook een sociale korting.

Heb je vragen over de aanvraag van een nieuwe drinkwateraftakking verhuis keuring van een waterinstallatie of afvoer van afval- en regenwater Neem dan een kijkje op wwwdewatergroepbe. In bepaalde gevallen kan je een vrijstelling krijgen op jouw waterfactuur. Voor informatie over de De Watergroep privacy officer kunt u terecht op de desbetreffende bedrijfswebsite.

De Watergroep beloont alle digitale klanten met een korting van 10 euro. De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Welke sociale kortingen en vrijstellingen zijn mogelijk.

We leggen de data uit de ruimte naast eigen onderzoeksgegevens van het spaarbekken. De Watergroep berekent het aantal gedomicilieerden op basis van het aantal gedomicilieerden van de wooneenheid op 1 januari van het jaar waarin we de verbruiksfactuur of eindfactuur versturen of op de datum van verklaring van keuze van woonplaats bij het gemeentebestuur voor. Gelieve even de tijd te nemen om de registratie te vervolledigen.

De Watergroep investeert meer en meer in installaties om drinkwater te ontharden. De waterfactuur bestaat uit verschillende onderdelen. De Watergroep Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Voor elke klant die in de maand december digitaal gaat schenkt De Watergroep bovendien 1 euro aan Join For Water in. August 10 at 301 AM. Bij een eerste bezoek aan deze voordelenwebsite is een eenmalige registratie vereist.

Wat moet ik doen als nieuwe klant. U betaalt voor de levering van drinkwater afvoer van afvalwater gemeentelijke bijdrage en de zuivering van afvalwater bovengemeentelijke saneringsbijdrage telkens. Meer informatie hierover op onze pagina kortingen en vrijstellingen.

De watergroep kreeg van enkele klanten de melding dat er momenteel valse facturen de ronde doen. De watergroep kreeg van enkele klanten de melding dat er momenteel valse facturen de ronde doen zegt kathleen de schepper. De Data Protection Officer van de gegevensbeschermer kan bereikt worden via.

Ontvang je waterfactuur digitaal en krijg 10 euro korting. Uw gegevens zijn pas verwerkt als de volgende boodschap verschijnt. Selecteer De Watergroep en vul je klantrekeningnummer en Doccle-code in.

Voor al het water dat méér verbruikt wordt dan het basisverbruik wordt het comforttarief aangerekend. Indien de woning lange tijd onbewoond blijft is het veiliger om de watermeter te laten wegnemen. Dit maakt De Watergroep tot het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen.

Zo blijven jouw huishoudtoestellen en kranen langer in vorm. We wensen je alvast veel plezier met de kortingen. BExx 9991 2345 6799 Gegevens.

Ook informatie over de waterkwaliteit een overzicht van de tarieven of mogelijke storingen in jouw buurt zijn terug te vinden op de website. Kortingen en vrijstellingen. Aanmelden klantenzone DE WATERGROEP.


Y3umiiodapssrm


Gwtqm3kd3ebngm


0xwjueguhye2zm


Y1agicqplya7um


Fnxr0fyqc1e5wm


Akcu1ww3boouom


De Watergroep


Fpvuhfxlbngbrm


Uktosjgie0dt2m


F4g2ltw U4hhgm


Gv3rrjeeggvfwm


Owgjk 083sygsm


Ea Jfjjuxom9vm


Hofjxzd2lbpium


50kfvamg83qprm


T2ngmarppivcum


Ptkxoiwyaiy Bm


Akcu1ww3boouom


De Watergroep